Don't kill me for this one..

Hoppsan sa säger man bara, look at my face! Bilden är tagen för några månader sen...

Old

Den här dagen som var så bra... Nu får jag migrän! Snart slutar jag se, så nu måste jag sluta skriva så att jag itne skriver fel. Nu går jag och lägger mig.

GinaTricot

Jag var och sökte praoplats igår, men det gick ju åt skogen kan man säga! Jag gick först på H&M, där jag verkligen vill praoa, men nepp, hon i kassan blev typ jättesur på mig, och sa att jag inte får det, för det är bara en vecka. Sedan gick jag på Lindex och där samma sak, men där var dom trevliga i alla fall! Då försökte jag på Kappahl, och där tog dom inte ens emot praktikanter. Vi for till Åhlens, och där frågade jag mormor om det var samma sak där, och tydligen.
Man verkar inte få praoa där man vill praoa(och där man kan tänka sig att jobba), och då är det väl nästan onödligt? Man praoar väl för att lära sig om att "jobba som när man är vuxen" eller nåt i den stilen.
Det konstiga är att för ett år sen praoade min kompis på H&M, och då gick hon ju dessutom i åttan! Så det har nog ändrats nyss. Skit också!
Jag får fortsätta kolla runt, hade tänkt mig JC, Gina, BikBok eller liknande, annars kanske det blir konsum i stan eller här hemma!
Här finns kläder jag vill ha... Färglada är dom alltid! :D
Black And White by Ginatricot

Onsdag

Onsdag blir nog min favoritdag i skolan tror jag, ganska så bra lektioner förutom SO:n som var en timme och tjugo min.
Nu måste jag gå upp och ta fika, vilket jag har glömt! Jag hungrar ihjäl snart...

Afraid of losing myselfJag tog fram den kreativa sidan av mig själv idag, och fotade lite grann. Annars har jag inte gjort så mycket idag, vaknade klockan sju, steg upp, såg på tv, har suttit vid datorn, och nyss åt jag några lovely krutonger. Vilket liv!

Farmor och farfar har förresten hittat blockchoklad utan spår av nötter, vilket ledde till att jag "bakade" egna chokladgodisar. Jag smälte choklad och blandade det med puffat ris, sedan la jag upp dom i små bollar och sedan in i kylen... Och dom blev goda, så nu är jag glad! Jag behöver inte leva ett liv utan choklad!(det låter som om jag är beroende av godis, men det är jag definitivt inte, haha)

Nu är det bara att njuta av de sista timmarna innan morgondagen och alla andra dagar efteråt i skolan! :)

The Sea
Vilken är bäst? Själv tycker jag den nedre :)

Sommarlover är ju slut nu btw, tråkigt att komma tillbaka till skolan med en massa plugg, men jag vill ju såklart träffa mina kompisar!

Here it goes.

It feels like I'm in heaven

Här sitter man och väntar på att Pizzan ska komma, och då ska vi äta. Tänkte också säga att jag har lite att skriva om just nu, så istället för att skriva något ointressant inlägg tänkte jag ta en liten bloggpaus!

Hejdå ett tag säger jag med denna bild från Byske.(här skulle det ha suttit en annan och bättre bild, men blogg.se dampar så ni kanske får se den ikväll istället)

Smått avundsjuk...

Hejdå mina sötaste simmarvänner som far till Turkiet imorgon! ♥

Home sweet home---

Vi har faktiskt varit i Byske sen i tisdag och kom hem igår. Vi var bara där med familjen, vilket var skönt! För vi brukar alltid ha kompisar med oss eller träffa, fast nu blev det bara lungt.

Vi kom i alla fall dit på tisdag i veckan, for efter middagen och kom dit runt kvart över nio. Då blev det att cykla och kolla runt lite grann, och jag tror att det blev något litet kvällsdopp också.

På onsdagen var vi ute hela dagen, det var hur skönt väder som helst! Vi gick till stranden fyra gånger den dagen, och botten var helt lovely, och hur varmt som helst. På kvällen var vågorna över en meter höga, och då badade vi jättelänge. Sedan gick vi tillbaka till husvagnen, spelade lite spel och åt ost och kex.

På torsdagen vaknade vi, åt frukost osv, och gick såklart till stranden! Dock blev jag lite besviken för att det var inga stora vågor kvar, och det var inte allt. Vi sprang direkt ner till vattnet och gick ut till knäna, och tog ett steg till, och plötsligt blev det iskallt! Det var mindre än femton grader då. Helt sjukt att temperaturen kan sjunka så snabbt! Gick i alla fall lite längre ut och trodde att det skulle bli varmare, men där hade jag fel! Det högg i fötterna och gjorde jätteont och blev bara kallare, så vi fick lov att gå upp. Jag tror aldrig jag har gått i så kallt vatten...

Vi for hem den dagen, och nu sitter jag här, en dag efteråt! Tog tyvärr inga många bilder, och har inte laddat in bilderna i datorn heller, så ni får klara er med text. Om ni ens läser det här! Skrev ganska mycket!