Självporträtt


Vilken härlig kväll jag har haft! Pluggkväll med Ada och Malin med te och bullar. Och det blev inte bara plugg såklart, lite frisörstuff och dator! Så nu är det bara att njuta. Imorgon är det sovmorgon vilket känns jätteskönt!

Grattis i efterskott...

...Mormor! Vi var och firade henne i söndags, fast har inte hunnit lägga upp några bilder på fikat ännu!

Jag skippade träningen idag, känner mig allmänt trög. Så jag satt mig framför tv:n och såg Benjamin Buttons otroliga liv. Den var riktigt seg, fast den var inte dålig. Ganska lik "en dag" var den faktiskt, om man tänker efter!

Nu blir det datorn och sen kanske något ritande också!

Måndag


(bild från arkivet, men älskar den bilden!)

Nu var det helt plötsligt måndag igen! Vi hade nationella i engelska idag, tyckte inte att det gick så jättebra, men jag får nöja mig med hur det blev! Vi har även börjat med egen planering på hemkunskapen, och jag får äran att laga mat med Amanda! Vi ska bland annat göra piroger, och lax med något gott tillbehör.

Nu blir det att kolla runt lite på datorn, äta och sen blir det simträning!

My Lovely Friends

Kolla fler bilder på Malins blogg(länk)!

Busiga Kissemissen


Jag tog bilden imorse, något busig!

Igår var jag ute med Sara och Evelina på kvällen och sålde idrottsrabatten. Vi träffade många roliga människor med roliga efternamn.
Efter att ha gått runt i 2-3 timmar och sålt 3 rabatter for vi till konsum och köpte lite gott! Jag och Sara sov över hos Evelina, jättekul hade vi!

Imorse ringde mamma och sa att jag skulle hem, så vi for och åkte skoter fram tills middagen! Roligt, förutom att solen gick i moln och jag började frysa ganska ordentligt.

Snart blir det mello, och ännu mer gott att äta, funderar starkt på att baka semlor...

Bullet From A Gun

Den här låten är tydligen ganska gammal, fast fick reda på att den fanns bara för ett litet tag sedan! Älskar The Script ♥

Macka och mjölk

Är hemma från simningen nu. Trött som vanligt, men det känns jättebra, det var en kul träning.
Så nu sitter jag och äter macka och mjölk, fast jag borde nog äta lite mer.. Men plugga behöver jag inte! Skönt.
Vi har bara matteprovet nästa torsdag, så nu är jag ledig från sånt ett tag!

Jag är vinnaren...



...Hos Linafoto! Och kan inte fatta det! Jag är så sjukt tacksam för alla som har röstat, tack så jättemycket!

Det är inte en vanlig dag idag, det är Malins födelsedag!

Grattis bästaste Mallan! Och hur kul är det inte att fylla år på fettisdagen? ♥

Fettis-Dagen

Jag är faktiskt jätteglad nu, jag har ätit konditorisaker nu! För första gången på jättelänge! Och som sagt är det jättekul. Och jag kan lova att det var jättegod även fast inte semlan innehöll mandelmassa!

Gammal bild

härlig dag!

Den här dagen har ändå varit jäkligt bra! Skolan var väl inte så där jättekul, men efteråt. När jag, Ada, Amanda och Malin fotade en massa bilder skrattade vi konstant hur länge som helst...
Och simningen var hur kul som helst, vi simmade bara arm hela träningen! Och nu efter har jag proppat i mig både kladdkaka och glass...
Dessutom kommer morgondagen inte bli så tråkig heller, eftersom att vi måste ju fira födelsedagsbarnet!! :D
Nu blir det att läsa en stund skulle jag tro!

Snigel

Man Blåser Bort...

Igår sov jag över hos min kära vän Pernilla, och vi var även en stund med Evelina. Idag for vi till stan i blåsten, och förutom all mat och liknande köpte jag en t-shirt från JC som jag har gått och tittat på några gånger tidigare! Mörkblå är den, och I love it.
Imorgon får jag sova ut på morgonen, skönt, för jag är ganska så trött.
Nu blir det dator och sedan ska jag kolla på melodifestivalen!

Cubus

Åh, jag vill ha Cubus här! Älskar kläderna, och dom är billiga också! Det är helt klart en av mina favoritaffärer, hoppas bara att det kommer nu när IKEA ska hit!
(Jag vet, det skulle vara slut med USA, men jag kunde bara inte...)
Cubus


I Wouldn't Mind

Jag började just lyssna på den här låten igen, och den är hur fin som helst, det är nästan så att man kan bli tårögd när man lyssnar på den. Älskar att det bara är en gitarr, och hans röst....

Glad alla hjärtans dag!

Fick denna av mamma idag, sitter och äter på den nu, och den är inte dålig kan jag säga!

Zigge Stardust

Hur många gånger har jag inte använt den där rubriken? haha! Nu springer han i alla in i en massa stolar i vardagsrummet. Jag älskar att han är så sjukt busig hela tiden nu! Det lär väl sluta med att han leker med svansen eller något!

Ganska Så Glad Tjej!

Har varit på topp hela dagen på grund av alla besökare och nya följare på bloglovin', tack så mycket för det!
Jag har just varit på en ganska flummig träning med dom bästa, och nu sitter jag och äter muffins som vi bakade på skolan idag. Jag måste väl börja med spanskapluggningen nu antar jag... :)

Jag Och Min Härliga Kokoskompis

Jag och Ewans (länk) humor är lika dålig som en åsnas.

Somebody That I Used to Know

Många har redan sett den, men jag måste bara visa ändå! Tycker det är så himla bra..

Bullan

Härligt fika från bullan igår... ♥

USA

Har haft en awsome dag med Amanda, Malin, Ada och Sara! Vi hade jättekul på stan, skrattade häcken av oss på max, och satt på bullan ett bra tag senare mot kvällen! Jag köpte min förlängtade tröja och DrDemin jeans och de andra köpte också en del!
Nu behöver jag inte tjata på dom där USA-tröjorna längre... tror jag i alla fall...

Min lilla kusin

Rolling in the deep

Så jäkla coolt att göra nåt sånt här!!

Clothes



GinaTricot

Jag funderar på den vita i mitten där uppe.. Vi får se hur det blir, men snygg var den i alla fall! USA igen, jag vet...

Så sjukt glad!

Vi hade NO idag. Och vi skulle få tillbaka våra prov! Innan vi fick tillbaka dom pratade Karin i ungefär fem minuter om hur dåliga resultaten var. Och jag kände på mig att det skulle gå jättedåligt på provet redan innan, och när hon sa det där blev inte inställningen så mycket bättre precis!
Så jag fick tillbaka provet och kollade. Och det var högsta betyg!! Jag förstår inte... Vår nuvarande NO-lärare är mycket bättre än våran förra. Då var det nästan så att jag knappt fick godkänt, men nu, Karin förklarar mycket bättre och repeterar nästan varje lektion.
Vi har däremot inte haft så tur med våra mattelärare. Vi har bytt mattelärare nu varje termin under hela högstadiet.

Nog med negativt snack! Jag är stolt över mig själv, och borde vara det!
Det här kanske låter jättekonstigt, men jag är glad att min mamma och pappa har varit lite mer beskyddande och stränga än andra föräldrar, och dom har haft regler som jag skulle följa.
Utan dom hade jag väl varit en av dom som inte bryr sig i skolan och super på helgerna, men det skulle aldrig falla mig in att göra nu!

Hehe, det här blev längre än vanligt, men jag ville skriva av mig lite grann!
Så nu ska jag plugga till SO provet på onsdag, och ta för mig av en härlig Ben&Jerry's för att "fira" mitt MVG som jag brukar göra! :]

Even more ?

(Inte alltför seriös bild)
Älskar stilen på den här och den här bilden! Tänk vad kul man kan ha med sin kamera och dator..

En glad tjej fick som hon ville!

Jag vill ha sommar igen...

Jag vill ha tillbaka sommaren! Vintern är så kall, vissa saker som att åka skoter, grilla, varm choklad, och att det är fint, det är bra saker med vintern. Men sommaren är ändå bäst!

Jag vill åka och campa, och fara till ställen jag aldrig har varit på. Ta en massa bilder, och senare kolla tillbaka med ett leende på läpparna.
Jag vill gå i gymnasiet och träffa en massa nya människor, och lära sig saker man vill lära sig.

Det här året ska jag göra så bra och oförglömligt jag kan! :]

What The ?


Jag hade värsta fotolusten imorse, så idag tog jag med kameran, stativet och blixten och tog lite bilder på mig nere i mitt rum! Man kan ju säga att det spårade ur mot slutet... Haha, ja, ni ser väl antar jag. En del redigering blev det sen också.

Jag testade ett nytt kladdkakerecept (länk) som var jättegott, men jag fick däremot jätteont i magen av den.
Ikväll börjar ju melodifestivalen, så det tänkte jag se på! Och jag får klara mig med mina pringles... Eller så tar jag en bit kladdkaka ändå, det är nog värt det!

Vänner

Ph: Mathilda Nilsson!

Vips Så Har Man En Annan Hårfärg!

Yes, nu har jag färgat håret! Det blev inte alls som förpackningen, men är hur nöjd som helst! Hoppade runt när jag såg att det var ganska mycket orange i färgen, hur coolt som helst! :D