Hoppas Hoppas Och Hoppas!



Sitter och lyssnar på musik, chattar och har just pluggat lite no.

Imorgon ska jag och ett litet gäng och kolla runt på minerva! Får även en liten rundtur på IKSU fick jag veta! Efter besöket hoppas jag på att få träna på iksu med Sara och Elsa också! Det hade varit sjukt kul, har aldrig varit där förut, och det sägs att det ska vara hur mycket finare och större som helst. Så... TAGG!!!

Mellan rundturen och träningen blir det två timmars pluggning (inne på minerva om vi vill! :D) med Sara!

Och nu blir det mer plugg och spel på facebook igen! :)

Movement

Nu ska jag dra iväg till storsjöhallen, kanske får jag lite pluggning gjort när jag sitter där på kanten också!

Girlsnight

Här är ett antal bilder från våran härliga glöggkväll! Det blev lite mer än glögg om man säger så, vi dansade en del, lagade god mat, åt en massa gelé, gjorde lite andra crazyiga saker,  och det hela slutade med lite allsång med Malin!
Kameran förflyttades runt så vi har allihopa bidragit till de här finfina bilderna :)

I love this...

Jag hittade den här bilden redigerad och klar när jag kollade igenom alla mina gamla bilder nyss, och jag måste säga att I love it...
Nu blir det att sova, jag ska nämligen upp imorgon och ha simskola för första gången på morgonen! Hostmedicin och nässpray gör mina dagar just nu, vill bara få bort förkylningen så att jag kan fara och träna, och orka med mer! Krya på dig nu Minna!!

Min dröm just nu...

..är denna. Har äntligen något att spara till! Wihiii!
Annars sitter jag och ser på OC. Och jäklar, jag såg just sista avsnittet på andra säsongen, och gud... Måste se vidare. Det här är helt beroendeframkallande! Se OC säger jag bara. Där är sjukt bra.

Du MÅSTE Kolla Detta!! :D

Ljuset.

En härlig tisdag

topshop
Jag sitter och dreglar! Över en massa kläder. Tänk om jag vann en miljon, då skulle det bara vara att köpa, har hittat så sjukt mycket jag vill ha nu!
Sitter och kollar runt på en hemsida och stannar upp hela tiden och tänker att jag vill ha det där...

Förutom det där så sitter jag och lyssnar på musik, är lite småhungrig, tänkte även ta och läsa, jag är fast kan man säga!

Minna tar till med gamla metoder...

Och med metoder menar jag nog inte metoder, men det hördes bra... Det jag menar är att jag läser! Andra boken i fallen ängel, skitbra bok. Sen ska Evelina komma, och sen blir det gymmet med mamma och Eva! :]

New Things...





Jag var på stan med mamma och köpte detta... Jag fick ett presentkort på JC i julklapp, och då fick man med 100 kronor på det. Men det skulle gå ut, så det var bara och hitta två ringar! Men dom var fina tycker jag i alla fall! Annars hittade jag koftan (uppe till vänster) jag ville ha på halva priset! Så det köpte jag direkt. Sedan så köpte en klänning (uppe till höger), har inte använt klänning på hur länge som helst, men då är det bara att börja nu då..
Och till sist fotopapper!

Nu är jag slutkört efter träningen, så jag ska ta något att äta och sen sätta på någon film!

Gina Tricot

GinaTricot

Ni ser vilken stil jag är inne på, va? Jag är verkligen kär i USA flaggan, och dom färgerna just nu. Lite sorgligt bara att jag tänkte köpa den tröjan längst ned till höger, men när jag kollade på hemsidan märkte jag att dom inte sålde den längre... Hihi!
Så nu funderar jag lite på dom högst upp till höger och vänster.
Vad tycker ni?

Domino - Jessie J

Spelas i högtalarna! Nä nu ska jag gå upp till resten av familjen och kolla på någon film! :]

Nervöst...

Nu är man så gott som hemma från träningen. Vi har ju haft morgon och eftermiddagsträningar nu här i några dagar, och det är så himla kul! Men träningsvärken i armarna. Det är inte att leka med!

Slog mig ner med papper och penna mellan träningarna, och ritade detta, och blev faktiskt lite nöjd. Det roliga är att min tränare har tagit med sig några som jag har gjort till en konstnär som han känner! Så nu ska man få veta vad en konstnär tycker om det jag gör! Det är så sjukt spännande, hoppas bara inte att svaret skulle vara negativt... Då hade jag inte blivit på topphumör skulle jag tro...

At Night...

Ett tappert försök till att fota stjärnor...

Nya skor!

Warm lined midcut boot

Den här älsklingen är min(länk). Och I love them! Jag har letat efter skor av den här typen ett tag, men har inte hittat något som passar mina fötter så bra. Men tack mamma, för att du hittade dom. Tycker också att det är bra att det är lite annorlunda med röda skosnören... Sånt skulle jag inte ha kört på för ett halvår sen, min klädsmak har faktiskt förändrats ganska mycket sen dess!

Annars har jag (och kommer få värre) träningsvärk i armarna. Nu när det är ganska hård träning... Men det är så skönt och komma hem efter en träning, trött :)

Bilder Från Nyårsafton

Här är några bilder från nyårsafton, lite lagomt sent! :] Kan väl inte säga att jag blev riktigt nöjd med dom, och saken blev inte bättre när jag insåg att jag hade råkat fotat i dålig kvalité...

Vilken är bäst?