Hungerspelen.. Längtar!

Ååh, snart ska vi se den. Jag längtar verkligen!

Ganska Liten Tjej...

Det här är jag, nio år (tror jag) och ska ha barnkalas!
Idag har vi haft genrep. Och ikväll klockan sju är det det gäller! Sitter och dricker te och proppar i mig vindruvor för att jag inte ska bli alldeles dunderförkyld. Har nämligen väldigt ont i halsen och ganska så snuvig. Så nu är det bara att bli frisk! Nu får jag inte bli sjuk! :]

Maskrosor

Nu är det repveckan inför musikalen! Imorgon börjar vi helt utan manus. Det är bara och plugga in det, för på måndag kör vi första föreställningen.
Det skulle vara roligare bara med en "flummigare" roll, så att man kan göra helt crazy saker, men det passar inte alls in i min roll. Men jag gör så gott jag kan!

Even More Stars!

Ritade med en ficklampa i luften på den här bilden.. Grannarna som knappast såg kameran måste ju tycka att jag är skadad... :]

Look At The Stars...♥

Två bilder jag fotade igår när jag egentligen skulle plugga fysik. På tal om fysik kändes nationella oväntat bra! Nu är det bara spanskaprovet imorgon, sen är jag ledig ett tag. Från läxor och prov i alla fall, fast då har vi ju det där med musikalen...
Vilken var finast?

Värt att se

Spela med mig!

Jag har just börjat spela drawsomething, och det är hur kul som helst! Om någon vill spela med mig så heter jag axelinalina som vanligt!

De senaste dagarna har jag varit med Evelina, bästa Evelina! Jag har varit på stan, åkt skidor, sett en hel del avsnitt OC och degat vid datorn. Jag borde nog fara ut på skidorna mer, det är ju sportlov trots allt!Lov!!


Äntligen är det lov! Man har ju såklart längtat ett tag! Har håret uppsatt i en hög knut, och längtar efter att få längre hår, så att jag inte behöver använda lika många hårnålar...
Tog fram mina gamla kolpennor igår, och ritade den där tjejen. Vad tycks?

Ikväll är det hemmakväll med bara mamma, för fösta gången på jättelänge, hur skönt låter inte det? Vi ska i alla fall se någon bra film och äta en massa chips och sådant!

Ännu ett självporträtt

Piano igen..


Jag testade att spela piano på riktigt idag. För första gången på typ ett år nästan. Spelade en låt jag älskade jättemycket och kunde utantill då. Jag kan säga att jag blev riktigt ledsen när jag insåg hur mycket jag har tappat och glömt bort, och jag måste verkligen börja spela igen. Men grejen är att jag sa det för ett år sedan också, att jag inte skulle sluta spela..
Känslan är helt underbar, jag måste verkligen börja igen!

Annars sitter jag och funderar på sommarlovet. På om jag och tjejerna ska starta ett litet "företag" under sommarlovet! Vi har vår fundering om att sälja fika och liknande på stan! Hur kul låter inte det? Det bästa är att det finns någon sorts organisation (länk) där man får gå en liten kurs och sedan en startsumma till sin idé! Så det vill jag söka till.

Nu ikväll blir det lite plugg med Ada via skype. Vi har nämligen ett arbete som handlar om andra världskriget som ska vara inlämnat imorgon. Så nu är det bara att vänta på maten och njuta!