Hemma från skolan..

Random bild!

Är som sagt hemma från skolan, och lär vara det ett tag till. Har fått vattkoppor, finally! Men ändå jobbigt... Vill inte få en massa ärr i ansiktet för att jag kliar och så. Försöker dock att inte göra det...

We Found Love

We found love - Rihanna

Det är något med denna låt! Först var den sämst, men nu blir den nästan bara bättre och bättre... :]

Bilder de Mobil!

Här har vi några random bilder tagna med min lilla mobil :)

Prao på konsum i stan!

Praoar på konsum i MVG just nu! Och det är kul! Idag fick jag bara laga en massa god mat, det här är en sak jag har fått göra, garnerat smådeserter, har dock inte smakat dom, men det sägs att dom är goda.
När jag kommer hem dör jag! haha, känns det som i alla fall. Jag stiger ju upp halv sex på morgonen så man är lite småtrött...

Lagomt mållös...


Var hos farmor och farfar nyss, och han tog fram det här för att jag skulle få se. Se hur mycket dom har! Jag menar, hur mycket som helst, hur gammalt som helst. Dom sa att en av kamerorna var gjord 1916! Det är nästan hundra år gammalt!

Dom hade till och med en oanvänd film redo att fota med. Och tre objektiv, något av dom var 50mm, precis som jag har. En blixt och en massa filter...

Kortfattat: :O

Promarkers - Liten Tjej!

Promarkers - Red hair

Här har vi en ny liten bild, precis som inlägget ovan!

Photoshop!


Skön dag! Slutade tidigt, och har dessutom ingenting att plugga till, eller skynda sig att äta för att man ska och träna, inte för att träning är tråkigt, men skönt med en liten ledig dag!

Nu ska jag kanske måla en liten teckning eller kanske se några avsnitt 24? Vi får se! :)

Lycka!


Här är jag igen, och det var ett tag sen!
Mamma och jag var ute och gick idag och då passade jag på att fota innan snön kommer. Just nu sitter mamma och spelar wordfeud på min mobil! Har försökt säga att hon kan köpa en Ipad så att hon kan spela på den (och jag kan använda den mer såklart) men nja, det går inte så jättebra.

Annars ska jag på tävling i helgen, nervöst. Och sen kanske jag ska vara med Evelina ikväll, men det får vi se! Nu ska jag uttrycka min lycka på ett papper tror jag, poetisk jag var där tycker jag! :)