Another day...

Man ska börja kolla igenom sina gamla bilder, vilket jag gör väldigt sällan...

Nytt

Detta köpte jag idag när jag var på stan med Pirre och Ewan :)

Kungens Hemlighet

Jag testade att sätta i skivan i datorn med ett jättegammalt spel som jag spelade när jag var liten, men det fungerade inte! Jag kan nästan förstå det, eftersom att spelet var gjort när jag föddes.

Jag såg ikapp alla avsnitt av julkalendern också, och tänkte vänta och se dagens på tv, men jag kollade på klockan precis när det slutade, typiskt...

En dag kvar...

För er som har missat detta... Det är jul imorgon! Kan inte fatta det, men gud så kul det ska bli! Det känns nästan inte som att jag går i nian än, och nu är det bara en termin kvar av den!
Det bästa är att vi börjar på nya skolan till våren!

Lite nytt...

Foto: Ada
(Tro mig, det är inte larver ni ser, även fast det kanske ser ut så...)
Kände för lite nytt i designen som ni kanske ser (tryck på F5 om ni inte ser någon skillnad)! :)

Luft


Jullov!!!

Jullov! Och tre dagar till jul! Bara imorgon och på fredag kvar, sen kommer tomten fram... Är det bara jag som är rädd för tomten?
Tiden bara flyger förbi... Hörde idag att man ska välja till gymnasiet i slutet av januari. Om EN månad... Det är inte helt säkert, men om det hade varit sant så...
Nä nu ska jag ta och se avsnittet av julkalendern jag missade idag när jag var och bowlade! Hihi :)

Snygg och så...

Idag satt vi upp granen! Och jag har varit och köpt alla julklappar nu i helgen så nu får man inte slå in några fler!
Ni kanske kan gissa vad jag gjorde när vi hade satt upp granen? Jo, här ser ni. Och ni behöver inte påpeka hur jag ser ut på bilden i mitten, det vet jag redan ;)

Så sant...

Tumblr_ljoeu6buf81qa4hopo1_500_large

Snow!

Jag längtar..

Random bild när jag kollar genom fönstret med farfars kikare!

Jag vill bara ha jul! Har köpt en del julklappar till mina kompisar, men har en del kvar. Jag älskar att köpa presenter och julklappar till andra!

Överst på önskelistan i år står pengar. Mer än vanligt! Jag känner mig ganska pank just nu, jämfört med för två år sedan då jag inte köpte kameragrejer och sånt.
Efter pengar kommer presentkort på konstnärsshopen. Jag är inne i en period av måleri och sånt känner jag.

Jag är också lite halvstressad för skolan... Nästa vecka har vi tre prov och redovisningar, och dessutom två redovisningar redan imorgon. Jag kanske ska ta och läsa igenom det en gång till... Så får det bli! :]

Julstämning


Julstämning! Vi har adväntsljusstakarna tända, har gjort julkort, lyssnat på julmusik, pysslat med annat och har just sett julkalendern! Måste säga att den är jätteläskig... Jag hoppade till när han kollade vem som knackade på dörren! Och sen såg ju alla jätteläskiga ut också... Skulle nog inte våga titta på den om jag var jätteliten! :]

Nu ska jag bara ta det lungt, lyssna på musik, sitta vid datorn och kanske gå igenom NO:n lite grann!