Min älskling ska inte dö.Det är något konstigt med Zigge. Han beter sig jättekonstigt, och har börjat få svullen mage, vi måste nog ta han till veterinären om det inte händer något...

Förutom det så är jag trött. Träningen idag tog på kan jag lova... Så nu sitter jag och äter glass och dricker saft ^^

Bara så att jag kan ta kontroll över min blogg på bloglovin'!

Följ min blogg med Bloglovin

Fredag kväll

Ibland kan det bli lite konstigt, jag var hos frissan och klippte mig och kom hem med långt hår... Det var lite konstigt va? Och helt sanningsfullt också.Ps! Jag har fastat för en ny låt som jag lyssnar på hela tiden nu!

Simning och plugg.

Har just kommit hem från träningen, och den gick långsamt... Jag fick köra med A-gruppen, och jag kände mig något dålig kan man säga. Men det är väl extra träning antar jag. I slutet var jag slut i alla fall!
Nu blir det matteplugg och rostade mackor. Musik dunkas i högtalarna också, såklart!


Kolla in den här bloggen btw.

At Mathildas place.

Är hos Mathilda nu, och hon har hett på mig hennes löshår. Jag ska klippa mig på fredag men nu vet jag inte! Jag vill jättegärna ha långt hår nu...

Mina kusiner!

Det var det här jag hade för mig i söndags, visst är dom gulliga? ♥

Someone like you

Nu har jag köpt Promarkers!

Mina älsklingar. Vill ha fler av er helt enkelt! Gud så kul det är, vill bara kunna måla med fler färger, just nu har jag bara tio olika färger. Men här har vi dom!

Så sjukt jäklarns glad!

Slutet av skoldagen idag var inte den bästa kan man säga. När jag kom hem så gjorde jag mjölkstuvad palt(hur gott som helst!) för första gången, och den blev inte så dålig ändå. Jag for på träningen som vanligt och det gick bra. I slutet så valde vi ett simsätt vi skulle simma 25m. och jag valde fjäril. Åh usch, jäklar vad det gick bra! Jag trodde inte alls att det skulle gå så bra! Så nu är jag jätteglad!!
Dessutom blir det mycket bättre eftersom att jag och mamma kanske ska fara till stan i morgon och då ska jag köpa pennor! Promarkers! Nu är det bara kolla färger som jag vill köpa så jag inte står och velar i en timme...

Så det här kan man säga är jag just nu!

En liten blomma i regnet.

Nej gud, vad jag är trött på regnet! Imorgon har vi utegympa, så då vill jag inte ha spöregn, tack. Fast jag längtar lite till vinter ändå, alla skoterutflykter, varm oboy, stickade tröjor osv. Härligt! Vi satt faktiskt och grillade korv i kaminen en gång också... När det var för kallt ute tror jag.
Nä nu ska lilla Minna läsa lite och gå och lägga sig. Hon har mycket träning framför sig...

Dikter är inte roligt...


Jag har försökt komma på dikt halva dagen. Och den skulle ha varit inlämnad i fredags, men eftersom att jag var sjuk så tycker jag att det inte var så konstigt att jag inte var klar. Dagen har också gått åt till att göra spanskaglosor den andra halan av dagen.

Simskolan var ju trevlig förutom att en av grupperna är lite väl slamsiga. Jag och Evelina satt oss i bastun efteråt, och då kom jag tack och lov på vad jag skulle skriva om! Så nu är det klart. Det känns så sjukt skönt. Jag blev till och med lite nöjd på köpet!

Fotografering av vattendroppar

Vilken tycker du är finast?
Själv skulle jag säga den svartvita tror jag! Jag är kär i svartvitt, i den där svartvita bilden. Ada tycker att jag skulle ändra statusen på facebook till "i ett förhållande" med en bild. Och jag menar, det skulle inte vara så dumt, va?
För er som undrar vad det är...
Så är det ett färgat papper som jag har sprutat vattendroppar på. Motljuset är från min blixt som jag la bakom dropparna!

When the rain falls down...


Idag är det lördag, som ni kanske vet. Skönt! Jag ska bara sitta hemma, äta lite godis kanske och ta itu med några läxor. Jag fick också pappas gamla, gamla, gamla rubiks kub igår, så nu blir det bara att lösa den och lösa den, för den är hur bra som helst!

The girl with the camera...

Jag gjorde lite småförändringar på bloggen ikväll, bland annat profilbilden!
Jag har varit dålig på att hålla igång bloggen på sistone, vilket har berott på att jag inte har haft några bilder(typ), har inte suttit vad datorn, och jag har varit sjuk också.
Men nu är det fredag! Jag gick i skolan två dagar i veckan, så nu borde det vara tisdag egentligen... Men jag har i alla fall sett nästan 30 avsnitt av OC när jag var sjuk, vilket liv jag har.
Jag är full av inspiration också, "ritningsinspiration"  så jag har några saker jag vill köpa!

Converse