Illustration - Självporträtt

Här har vi den, min första illustration någonsin. Jag har hållit på med den i ungefär fyra timmar, eftersom att jag aldrig har gjort sånt här förut tar det lite tid! Men jag är jäkligt nöjd ändå. Och det brukar jag nästan aldrig vara när jag typ ritar!
Hoppas att man ser vem det är! Nu ska jag börja på en ny. Haha!

In love...

Dresses by H&M

Jag är helt kär i klänningar nu förtiden. Skulle kunna köpa tusen stycken om jag hade pengar till det, men... Funderar på att köpa en ritplatta! Jag har kollat runt på olika bloggar idag, samlar inspiration så att jag snart spricker, så jag vill ha den nu! Fast jag ska tänka på det ett tag, om det är värt det.

Min fina kissemisse...

Här är en bild som jag älskar på Zigge. Har dock aldrig visat den förut, men här är den i alla fall... Jag har ställt följande fråga många gånger, men här kommer den igen. Visst är han gullig?!

...Paket levererat!

Det var detta jag beställde som pris från fotofyndet, en reflexskärm! Har redan haft lite kul med den, kameran, blixten och självutlösaren! :]

Självis Portsättis

Ska hämta ut ett paket från posten imorgon! Yeah, äntligen har den kommit. Mer än så säger jag inte just nu!

Oslagbara Låtar

Dessa är låtar jag verkligen älskar. Kommer nog aldrig att sluta lyssna på dem... Och som ni ser är min musiksmak ganska blandad!

Timbuktu - Resten av ditt liv
http://www.youtube.com/watch?v=dvgzUqmaSWg

The Script - Fall for anything

He is we - I wouldn't mind

Norlie & KKV - Tröjan du hatar

Ne Yo - Closer - Cover by Olle Hedberg

The Saturdays - Higher ft. Flo Rida

Flo Rida - Wild Ones ft. Sia

Där fick ni med en gammal bild också. Som jag gillar lite extra, and I don't know why!

Fina älsklingen...

Är han inte världens sötaste? Tiden går verkligen snabbt, kom ihåg första gången jag fick hålla i den här lillkillen som igår. Vi var där och hälsade på för några dagar sedan, och då var han var så söt när jag satt mig ner och skulle knyta en sko, då gick han ock hämtade den andra åt mig! Verkligen hur gullig som helst...

Instagram Till Android!!

Äntligen säger jag bara! Nu är det bara att ladda upp en massa bilder dårå! Heter MinnaNV om någon undrar! :]